A kapitalizmus hozadéka, hogy a társadalom megveti azokat az embereket, akik csak kétnaponta fürdenek?
Egészségügyileg se indokolja semmi a napi fürdést, környezetvédelmileg meg kifejezetten káros.
Te is üldözöd a normalitást?
Mert szerinted az EU kapitalistább, mint ti, fideszesek?
Ez egy béna troll, itt egy másik kérdése alatt produkálja éppen magát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Csak jelentse mindenki!
Vannak olyan napok, amikor annyira minimális testmozgást produkálunk, hogy a legkevésbé sem leszünk koszosak estére.
A legtöbb nap viszont pont nem ilyen. Az ember izzad a melegben, télen a nyolc réteg ruha alatt meg még inkább leizzad, ha bemegy egy boltba vagy felül egy buszra, a nemi szerveink bizony a vizelettől és bizonyos biológiai folyamatoktól záros határidőn belül kellemetlen szagot kezdenek árasztani, szexelünk, sportolunk, fizikai munkát vézgünk stb.
Én sem dőlök a kardomba, ha kimarad egy zuhanyzás, de a mindennapok többségében a fent felsoroltak miatt egyáltalán nem indokolt kihagyni.
Ha itthon vagyok, én csak "kakinapon" zuhanyzok.
És mivel ez nálam 2 naponta van, olyankor csak 2 naponta.
Amúgy nyáron 30 fokban akkor is büdös leszel, ha előtte zuhanyoztál, a buszon.
Pusztán az izzadással nem tudsz mit kezdeni.
Szros seggel és, mosatlan foggal lenni igénytelen.
Az izzadás pedig természetes.
9
Át lehet, ha muszáj, de minek?
Igen, én is hagyatkoztam dezodorra és babapopsi törlőre, amikor a másik opció egy 4 fokos hegyi patak lett volna. De a szabályzható hőmérsékletű zuhany helyett mi az istenért választja valaki a kisebb higiéniát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!