Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az rendben hogy "nem gáz" de...

Az rendben hogy "nem gáz" de azért mégis ciki, na de ha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, sok kérdés volt ehhez kapcsán, és azt is tudom, hogy az összes ember azt mondja kb. hogy nem gáz a szőrös fenék, de környezetemben igen sokakat hallottam kibeszélni mást hogy látták, h a a pasinak szőrös a segge és ez milyen gusztustalan, persze lányok beszéltek erről. Nos nkeme is igen szőrös a fenekem, ráadásul megviccelt a természet mert az 1ik fenekem szőrös a másik kevésbé, de az eltérés rendesen látszik:D Nah mind1, én elhatároztam, hogy leszarom! Borotválni fogom a se***gemet!!! A borotválással megerősödik szőrzet ott? Esetleg igen erős kis borosták lehetnek rajta?:D

Van olyan pasi aki borotválja a fenekét? Ha van mik a tapasztalatok?:D

16/F

2010. okt. 19. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem ha fiúnak szőrös az egyáltalán nem gáz...

Ha elkezded borotválni a se.gged te döntésed...a szőr szálak megerősödnek ugyan úgy mintha a bajszodat vagy az arcodat borotválnád és egyre erősebben fog nőni a szőr,majd egyre többször kell majd borotválnod mert szúrni fog meg borostás lesz és ha már borostás az gáz...sőt szerintem eleve az gáz ha leborotválod...(most lehet lepontozni,de ez a saját véleményem bocsi)

17/L

2010. okt. 19. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
és a gyantázással mi a helyzet?
2010. okt. 19. 17:35
 3/10 A kérdező kommentje:
=D
2010. okt. 19. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

... én néha átmegyek rajta egy borotvával és kész :D

18F

2010. okt. 19. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:

:DDD

az lehet hogy egyes észbajnok kis ribiknek ez a legjobb témájuk hogy kinek szőrös a se99e, de ne borotváld le :D

belegondoltál, akkor mi lesz, ha majd arról beszélnek hogy borotválod a feneked? :D

gondolom sejted hogy a srácok tartják majd tőled a távolságot xD

ráadásul ha majd megunod a borotválást, sokkal több és erősebb szőr nő majd ki :P ugyanez vonatkozik a gyantára...

Figyi, az én páromnak is szép dús szőrzet van a fenekén...

én speciel imádom, sokkal férfiasabb mint egy borotvált hátsó :)

2010. okt. 19. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
előző voltam, 20/L ez lemaradt. de gondolom azért nagyobb súlya van, mintha 40 lennék :D
2010. okt. 19. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Őőőőő... éééérdekes... :D

Nem javaslom, mert ha kipattog, akkor azt beszélik ke, meg főleg milyen hülyén nézne ki, hogy a lábad tiszta szőr, a segged meg csupasz? XD Én halálra röhögném magam. Ha meg a lábadat is szőrteleníteni kezdenéd... na az tényleg gázos. :D

2010. okt. 19. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:

igen, az már full ratyis... :(

Már nem vagyok annyira biztos, h le akarom e szedni a szőrt a fenekemről =(

Nem baj:) Azért egy smájlit beleborotválok:D

2010. okt. 19. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nehogy leborotváld !!!! Szúrni fog és borostás lesz. Én még sosem figyeltem, hogy egy pasinak mennyire szőrös a feneke... Aki veled akar majd lenni, hidd el nem a fenék szőreiddel lesz elfoglalva.
2010. okt. 19. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem vegyél vit szőrtelenítő krémet...én lány vagyok és nekem meg a derekamon vannak fehér szőrszálak és azt szoktam leszedni vele...
2010. okt. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!