Hogyan világosíthatnám ki a sötétbarna hajamat?
Sziasztok! Nekem sötétbarnás hajam van, és ezt ki szeretném világosítani annyira amennyire a képen van. (A képet egy olyan alkalmazással készítettem ahol a hajamat ki tudtam világosítani, és a kapott árnyalat eléggé megtetszett.)
Szóval ezt fodrász nélkül hogyan tudnám megoldani?
Van egy hajfestékem ami kiszőkíti a hajam (már kipróbáltam egy tincsen és tényleg szép szőke lett) és arra gondoltam hogy elösször kiszőkítem és utána befestem ilyesmi világosbarnával.
Szerintetek hogy csinálhatnám meg?
KÉP: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat. ♡
Tudsz egy képet küldeni a mostani hajadról?
Mennyire van tapasztalatod hajfestésben?
Szőkítéshez otthon egyedül ne fogj hozzá. Én pont most rontottam el a hajamat amikor q világosbarna hajamhoz akartam adni egy kis rézvöröset. Nem lett szép az eredmény :D
Így néz ki a mostani hajam: [link]
Nem vagyok túl tapasztalt, anyukám viszont viszonylag igen szóval az ő segítségét fogom kérni :'D
Igazából az az egy tincs tök szépen, gond nélkül beszőkült, és hogyha befesteném a hajam akkor utána rá is festeném ezt a világosos barnát.
De fodrászhoz fix nem akarok menni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!