A nemi szerv szőrtelenítésére veet krémet szabad használni?
Fiúknál nem tudom hogy megy ez, én lány vagyok. Szerintem ha nem extra-érzékeny a bőröd és oda belülre, és egyéb veszélyes helyekre nem megy akkor nem lesz semmi baj. Én egyszer használtam, kentem mindenhova nem csak bikinivonalra hanem az egészre. Vártam vagy 15 percet de még akkor se oldotta fel a szőrszálakat. Lemostam, és valami nagyon undorító szőrszálak "folytak" ki belőlem. Undorító volt, csak félig oldotta fel a szőrszálakat, vagy nem tudom (weet volt ez is) és inkább csak elvékonyodtak. Kihúzni már nem lehetett, mert ha pl csipesszel megfogtad szétmállott. De ott lógott kifelé! Fuj sosem felejtem el. 3szor kentem be magam weet-tel mire nagyjából sikerült leszedni de akkor is maradt még bőven :s
Nem tudom, hogy nekem túl erős a szőrzetem, vagy micsoda de nekem istenverte élmény volt az fix! :DD
Nem.
Szerintem te sem akarsz semmilyen fertőzést..
Határozottan NEM.
Hiába van ráírva a dobozára, anyukám egyszer kipróbálta a LEGKÍMÉLETESEBBET a nemi szerv szőrtelenítésére magán, úgy kicsípte neki, hogy hetekig fájdalmakkal járt pisilni, és ülni is alig tudott kezdetekben. Azóta soha többé, az a terület érzékenyebb, mint a testen máshol, ahol szőrteleníteni szoktunk, nem véletlenül van a dobozára is ráírva, hogy ott ne.
Használj inkább eldobható borotvát, szappanozd be ott alaposan a szőrteleníteni kívánt területet, habzósra, és folyó víz mellett húzd le az eldobható borotvával. Én így csinálom évek óta, egyszerű, gyors, fájdalommentes, és egy zuhanyzással összeköthető, plusz még talán ez a legolcsóbb szőrtelenítési lehetőség. Csak arra figyelj, ne vágd meg magad, de ez a legkevesebb, nem nagy ördöngösség.
Nem fáj, nem szúr, és nem kezd kinőni másnap, lehet, hogy pár nap alatt borostásodik, de 1. nem olyan drasztikus, mint a gyanta (jó, nekem ott tényleg érzékeny a bőröm, nem bírnám a gyantát), 2. nem csípi ki a bőrt, mint a szőrtelenítő krém, 3. elektromos borotvát ott ugyanúgy nem lehet használni vagy epilátort, szóval nekem ez vált be legjobban. Ha valaki jó alaposan megcsinálja, és ha leszedett mindent, még egyszer végigfut az egészen (5 percnél nem több idő az egész művelet), akkor picit a bőr alatti részből is kijön, mivel meleg vízzel mosakszunk, és az kitágítja a pórusokat, ott is, és kicsit jobban le lehet szedni, és nem kezd azonnal másnap visszaszőrösödni, a szappan (vagy tusfürdő, habfürdő) pedig fellazítja a szőrt, a férfiak az arcuk borotválására is használnak valami krémet vagy habot, az ugyanezt a célt szolgálja. Az meg, hogy mennyire fog visszaszőrösödni, végülis egyéntől is függ, a férfiak közül is van olyan, akinek elég heti 1x borotválkoznia, és olyan, akinek naponta többször is kéne. Nekem heti 1 ilyen művelet úgy elég, hogy 1 hét után is csak max. 1-2 milliméter hosszú szőrt kell leszedni, szóval pl. ha mensesem van, előtte mindig mindent leszedek, és egész hétre tiszta vagyok vérzés mellett azon a területen is (és hát azokban a napokban ez fokozottan fontos).
Én is többmindent próbáltam egyébként, ennél jobbat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!