Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből lettem barna, abból...

Feketéből lettem barna, abból világosbarna és most 8.1es havas szőke. Nagyon furcsa, meg fogom szokni? Én akartam ilyet mégis mintha egy idegen nézne vissza a tükörből. Szerintetek várjak még vagy festessem vissza barnára?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm, megkaptam. Most meg is tudtam nézni a linket, tegnap este nem tudtam.
2010. okt. 27. 19:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

NEm tudom, nézed-e még ezt a fórumot, de nagyon érdekelne, hogy ki az a fodrász, aki ilyen szép hamvas szőkét tud csinálni feketéből fokozatosan?

Kérlek, küldd el priviben az elérhetőségét, ha tudod.

Nagyon köszi!

Megszoktad már azóta a szőkét?

2011. febr. 24. 11:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Ma festettem vissza 5ös barnára. Nem tudtam megszokni.Folyton néztem, fésültem, de nem volt nekem való.

Nem fodrász csinálta,hanem én magam.

Mondom hogyan:loreal effeisor rózsaszin zacsis, 6os oxival, 15 percig volt rajta, leszedte a festéket és ki is szivta.Befestettem 7.1es eglon hajfestékkel. Egy héttel később szőkitőpor 9es oxival,15 percig volt rajta, utána befestettem 8.1es festékkel.Nagyon hamar ledobta a szint, ezért rámentem 10.1essel egy héttel később.

3 hétig volt szőke kb, de nem tetszett.

Most barna vagyok.

Nem volt sárga meg vörös meg az a narancsos izé amiről sokan szoktak beszélni , de godnolom a loreal miatt.

2011. márc. 11. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem tudtad megszokni, pedig tényleg szép árnyalat volt! Nem semmi procedúra volt a szőkítés, sztem az én hajam már ki is hullott volna ennyi mindentől.:O

Most én is maradok a sötétbarnánál.:)

2011. márc. 20. 18:01
 15/15 anonim válasza:

szia!

én is feketéből szeretnék szőke lenni, tudnál tanácsot adni?

nekem a fodrász kétszer tette rá a szőkítőt és az eredmény barna lett de sajnos átüt a vörös. azt mondta, hogy többet nem teszi rá a szőkítőt...

azt nem értem hogy akkor hogyan leszek szőke:((

mi az a koktélozás?

2011. máj. 2. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!