Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fontos, hogy a hajvasaló...

Fontos, hogy a hajvasaló ionos legyen?

Figyelt kérdés

Remingtont szeretnék, de nem tudok dönteni, mert ami hajápolós pl. Shine therapy, az nem ionos (ez állítólag hidratál,és csak kerámiás.

A másik ami kevésbé károsít a 2044, teflonszálas, ez ionos, de nem 3, hanem két bevonatos, kerámia és teflon. Pedig ez a kettő szinte a legdrágább.

A 1051 (göndörít is)kerámia, teflon, turmalin de nem ionos.

8102 (vizes hajra is jó)kerámia, teflon, diamond, nem ionos.

2024 (sima)kerámia, teflon, turmalin, ion, de olyan furán néz ki, és alig lehet kapni, gondolom ez régebbi típus.

Hogy lehet, hogy az újabbak csak két bevonatosak,és nem ionosak?

2010. okt. 19. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fontos, hogy ionos legyen, nekem profi hajszárítóm van, ami ionos, de igazából semmivel sem másabb, amikor kikapcsolom az ionozátort rajta...

én most a 2044 és a 8102 között gondolkodok, de még gyűjtöm az infot, hogy melyik a jobb.eddig a 8102 a nyerő

2010. okt. 19. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Remington 2013 é göndörít is.. + ha akarod szög egyenes..
2010. okt. 19. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Attól függ, vizes hajra is használnád-e?

Mert akkor a 8102.

A 2044-ről azt írják, kíméletesebb a teflonszálak miatt.

Hát nem tudom, mert "csak" 2 bevonatos.

Viszont találtam egy jót, a Toni&Guy TG 085E állítólag profi, és 10.000 Ft.

[link]

Utána is nézek, vannak-e róla tapasztalatok.

2010. okt. 19. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A fodrászom szerint hülyeség, hogy minél több bevonat, annál jobb...mindenképp roncsolja a hajad, az ionizáló se fontos, csak azért írják, hogy az emberek elhiggyék, hogy jobb...egyébként a tony&guy is "csak" 2 bevonattal rendelkezik...
2010. okt. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!