Mit szóltok ehhez a frizurához?
Nekem nagyon tetszik de azért kíváncsi lennék más véleményére is:) Ha nem tetszik akkor megmondanátok miért nem? Köszi:) (Ja és fodrásznál ha beviszek egy képet akkor meg tudják csinálni ugye?)
Meg tudják csinálni persze, én is kép alapján csináltattam Selena Gomez sérót :D
A haj fazonja tetszik, a szín se rossz, csak kicsit merész és nem mindenkinek áll jól. Ennek a lánynak jól áll, viszont ha neked nem, akkor ne rontsd el vele a hajad szerintem :D
Gondolom, a színt kérdezted, hogy tetszik-e nem a fazont. :)
Nekem egyébként a videóklipbeli szín, amit belinkeltél, az tetszik, de a klipben ki vannak fakítva a színek és a valóságban ilyen színű a csaj haja: [link]
Ez meg már azért nagyon durván pink szerintem.
Én is észrevettem hogy pár képen sötét rózsaszín de nekem is a klipbeli hajszíne tetszik jobban. Mondjuk ő mindkettővel szép:D
De gondolom a fodrászál meg tudják csinálni a világosabbat is legalábbis remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!