Pattanásos kérés ez is, kerestem itt a keresőben de nem találtam rá választ. Lent a többi. Mit lehet tenni?
Szóval pár kérdést szeretnék tenni:
Rengeteg helyen olvastam,hogy a szex kisebb nagyobb mértékben befolyásolja a pattanásokat.
Ez tényleg így van?
Ha pl nem fekszek le valakivel több hétig,és nem is elégítem ki magam akkor pattanásosabb leszek?-Vagy épp az a jó,hogy rendszeresen,és pl nap mint nap végzek kielégítést.
(Ez csak példa,párkapcsolatban élek)
A haj az számít télen is,hogy a bőrt takarja e?
Valaki próbálta már az élesztő-tej keveréket pattanásra?-Hatások?
Ha a mellem körül,égészen a vállamig pattanások vannak,és ott rengeteg,azellen mit tudok tenni?
HA karomon elvileg "kijön a só",ilyen pattanásszerű dudorok.De nem pattanások.
Azok ellen mit lehet tenni?
(Előre köszönöm a válaszokat,akik meg baromkodni jönnek benyalhatnak oda,ahova a nap se süt;D)
19F
Fogod magad, bemész sztk-ba és megkérdezed a bőrgyógyászt. Nincs garancia, hogy hamar megtalálja a megoldást, de még mindig jobban jársz, mint ha magadrakensz mindenféle kencét.
Szex maximum lányoknál lehet befolyásoló elem, de ez sem jellemző, amolyan városi legenda legtöbbször. :D
És szerintem minden kérdésedre találsz több tucat válszt, keress tovább :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!