Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos kérés ez is,...

Pattanásos kérés ez is, kerestem itt a keresőben de nem találtam rá választ. Lent a többi. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szóval pár kérdést szeretnék tenni:

Rengeteg helyen olvastam,hogy a szex kisebb nagyobb mértékben befolyásolja a pattanásokat.

Ez tényleg így van?

Ha pl nem fekszek le valakivel több hétig,és nem is elégítem ki magam akkor pattanásosabb leszek?-Vagy épp az a jó,hogy rendszeresen,és pl nap mint nap végzek kielégítést.

(Ez csak példa,párkapcsolatban élek)

A haj az számít télen is,hogy a bőrt takarja e?

Valaki próbálta már az élesztő-tej keveréket pattanásra?-Hatások?

Ha a mellem körül,égészen a vállamig pattanások vannak,és ott rengeteg,azellen mit tudok tenni?

HA karomon elvileg "kijön a só",ilyen pattanásszerű dudorok.De nem pattanások.

Azok ellen mit lehet tenni?

(Előre köszönöm a válaszokat,akik meg baromkodni jönnek benyalhatnak oda,ahova a nap se süt;D)

19F

2010. okt. 18. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdjed megváltoztatni az étrended, só-fűszer-zsír szegényre (kerüld a csipszet, sült krumplit, hamburgert, pörköltet, bő zsírban sült rántott husit), egyél sok zöldséget, sovány húsokat, halat, zsírszegény tejtermékeket. Az ilyesmit belülről kell kezdeni kezelgetni, semmi köze a szexhez, egyszerűen életmódváltásra van szükség, és elmehetnél kozmetológushoz. Nem kozmetikus, nem tévesztendő össze a kettő.
2010. okt. 18. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogod magad, bemész sztk-ba és megkérdezed a bőrgyógyászt. Nincs garancia, hogy hamar megtalálja a megoldást, de még mindig jobban jársz, mint ha magadrakensz mindenféle kencét.

Szex maximum lányoknál lehet befolyásoló elem, de ez sem jellemző, amolyan városi legenda legtöbbször. :D

És szerintem minden kérdésedre találsz több tucat válszt, keress tovább :P

2010. okt. 19. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2010. okt. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!