Fodrászok, eddig mi volt a legextrémebb, érdekesebb kérésetek amivel vendég jött hozzátok?
2-ik miért? Annyira ápolatlan volt? Én eddig nem találkoztam (szerencsére) ápolatlan raszta hajakkal.
Nálam ami úgymond extrém volt, az egy házilag vörös majd lila hajbol kért platina szőke volt.
Ecseteltem, hogy ezzel ki fogja nyirni a haját és nem akartam elvállalni főleg nem egy alkalommal, de a lány szó szerint elsírta magát könyörgés közben.
Megcsináltuk, és meglepő módon nem károsodott a vekonyszalu haja. Utána néhány alkalommal még jött hozzám extrém színekre, majd újra platina szőke akart lenni, de elküldtem. Ha meg leesik a haja én leszek a hibás.
Egy lapockáig érő hajú, frufrus kamaszlány kérte, hogy a haja tetejét nyírjam le géppel 1 cm-esre, a frufruját ugyanakkor hagyjam meg, a haja többi része pedig maradjon meg lapockáig érőnek. Emellett kérte, hogy barnáról fessem sötétvörösre a haját.
Extrém, de nekem bejön, ha valaki ilyen bevállalós. Meg sem próbáltam őt lebeszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!