Jól állna nekem a géppel egységesen lenyírt haj, vagyis a buzz cut?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a hetediket. Úgy gondolom jót tenne nekem, ha egy kicsit változnék. Sokszor hallottam, ha elmész a fodrászhoz, és a fodrász végigtolja a fejeden a gépet, az felszabadító érzés. Jól állna nekem a buzz cut? És ha igen, melyik variációja? Vagy ha nem, milyen frizurám legyen? Előre is nagyon köszönöm a segítséget! 😀
Most ilyen a hajam:
2023. szept. 29. 16:35
3/8 anonim válasza:
Jobb lenne szerintem a simára borotvált fej.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Szerintem jobb a mostani, de ha szeretnéd kipróbálni, hajrá. Ha mégsem tetszik, vissza tudod növeszteni.
6/8 anonim válasza:
Ebben a korban sokan kipróbálják brahiból. Szerintem simán mehet le a haj :D Ha nem nagyon vagy bevállalós, legyen olyan 1 cm körüli. Rövidebb is jó, 1-2 mm is, de elsőre szerintem nem kell a borotvált kopasz :D Felnyírt átmenetes jól néz ki, de az egyenhossz sem rossz. Egyszerű, de nagyszerű.
7/8 anonim válasza:
Nyírd le. Mit veszithetsz? 2 hónap múlva ugyanekkorára visszanő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!