Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó fodrászt tudtok ajánlani?...

Jó fodrászt tudtok ajánlani? ( Bővebben lent )

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom akik Miskolc, Kazincbarcika vagy Ózdiak esetleg környékiek.

Olyan, tehetséges és tapasztalt fodrászt keresek az említett körzetből, aki pusztán ránézés után eltudja dönteni milyen haj állna jól nekem Nem szeretem az olyan fodrászokat, akiknek én mondjam meg hogyan vágja a hajam.

Előre is köszi a válaszokat!

2010. okt. 17. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
hát a meghatározott helyeken sajnos nem tudok fodrászt ajánlani de az én fodrászom tökéletes :) elmegyek hozzá van elképzelésem elmondom neki megmondja hogy jól állna e vagy sem de van mikor egy kicsit a végéből akarok vágatni megunom a fazont mondom neki hogy vmi más fazont is csinálhatna nincs elképzelésem rá bízom megoldja nagyon ügyesen :) eddig mindig elégedetten jöttem el tőle kecskeméti
2010. okt. 17. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Milano
2010. okt. 17. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszi a segítséget, vagyis inkább a véleményt:) Másodiknak meg annyit hogy nyaljál sót xD!
2010. okt. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!