Ez előtt a szérum előtt be kell vizezni az arcom?
Hyaluron savat lehet, de hámlasztót? Vízmentes formulákat?
Nincs a feltett kérdéseidnél?
Amúgy van a Revoxnak az AHA 30%-os hámlasztója. Mikor legelőször kijött, rohantam a boltba megvenni. Sok helyen olvastam, hogy pár idióta nem mossa le. Pedig a dobozon rajta volt, hogy 10 perc után le kell mosni.
Ha most megnézed boltban, van rajta egy kis matrica, hogy le kell mosni. Szerintem ez azok miatt került rá, akik nem tudták értelmezni, amit olvasnak, mert a legelső kiadáson nem volt rajta, csak a normális leírásban.
Szóval... inkább több forrásból próbálj utánajárni a dolgoknak. Manapság az a baj, ha tiktokon elmondja a véleményét egy 8 éves, akkor az lesz a szentírás.
Krémmánia meg akkor jó, ha van alapfogalmad a dolgokról, mert olyan baromságokat leírnak, hogy jó a lemosó, csak utána hidratálni kell (tényleeeeg?), itt meg van, aki tusfürdővel mos arcot.
Szerintem is hialuronsavas szérumnál olvashattad. A hialuronsav megköti a nedvességet a bőrben, ezért szoktak alá sokan termálvizes sprayt fújni. Egyébként én minden reggel használok ilyen sprayt, de nem azért, mert feltétlenül kell a szérum alá, hanem mert a sorrendben elsőként kell a folyékonyabb termékeket használni. Szóval, aki használ ilyesmit, annak ez az első lépés.
Viszont tényleg érdemes ellenőrizni, szabad-e egy termék alá víz alapú akármit tenni, mert pl. az AHA sav alá nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!