Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajú lányok, ti vasaljá...

Göndör hajú lányok, ti vasaljátok a hajatokat, vagy elfogadtátok, hogy ez a természetes hajatok, és úgy hordjátok, göndören? 26/L

Figyelt kérdés
Engem 8 évi gúnyoltak a göndör hajam miatt, ezért mikor középsuliba mentem, úgy döntöttem, hogy vasalni fogom. Ez nagy önbizalmat adott, így 10 éve folyamatosan vasalom. Most kihagytam 3 hetet, és göndören hordom, de nagyon rosszul érzem így magam. Viszont annyi időm elmegy a vasalással...plusz párás időben - főleg most, hogy jön a hideg, nemsokára tél - el kezd csúnyán szöszösödni, így mire beérek a munkába, szöszös, néhol hullámos lesz a hajam :/

2023. szept. 20. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én váltogatom, de most már többnyire göndören. Amúgy van ilyen hajkezelés, ami hosszú távú egyeneseéget okoz, azt nem próbálod ki?
2023. szept. 20. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már megszoktam:)
2023. szept. 20. 22:00
 3/11 A kérdező kommentje:
1# Azt mondják, hogy roncsolja a hajat :/
2023. szept. 20. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem hülyeség... én pl. nem szeretem az egyenesre vasalt hajat, természetellenesen néz ki.

Sztem fogadd el magad, persze attól viselheted úgy ahogyan jól esik, de magad miatt, ne mások miatt. Ha túl sok macera akkor hagyd, vagy más metódust csinálj, nem tudom... Gondolj abba mennyi időt elb*szol amit lehetne fontosabb értelmesebbre.

Szerény véleményem.

2023. szept. 20. 22:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem göndör, de szerintem gyönyörű tud lenni egy szép göndör haj, mindig irigykedve nézem akinek olyan van. 🤩
2023. szept. 21. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Göndören hordom már pár éve.

Ha rendesen megtanulod kezelni a hajad, alig lesz vele problémád.

2023. szept. 21. 19:00
 7/11 anonim válasza:

Én kb már 2 éve vasalom és meg lehet szokni csak az elkészülésbe bele kell rakni plusz 20-60 percet (kinek mennyit) a hajvasalás miatt

Ja és én használok hajegyenesítőt ami miatt tovább egyenes marad

2023. szept. 24. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy döntöttem, hogy nem szenvedek vele tovább, és letolattam nullással az egészet. Sokkal jobban érzem magam így, és jól is áll szerencsére, azt mondta eddig mindenki.
2023. szept. 24. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8: Tényleg? Lányként 'lenulláztad' ? Küldesz fotót? :D Ritkán látok ilyet.
2023. szept. 24. 20:02
 10/11 A kérdező kommentje:
#8 Én is gondoltam már rá
2023. szept. 24. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!