17éves lány vagyok,nagyon kemény,csúnya a sarkam,különféle kenceficéket vettem de egyik sem volt hatásos,valami házipatika esetleg?!
Legalább 40 ilyen kérdés van már az oldalon!!!
Nézz már körül egy kicsit, mert nem fogjuk ugyanazt naponta 5ször leírni...
Annyira könnyen szalajtják itt pedikűröshöz az embert... Én nem fizetek 3000 forintot egy habköves dörzsölésért és egy körömvágásért, de akinek ez megéri, az menjen...
A magam részéről úgy távolítom el a sarkamról az érdes bőrt, hogy Scholl lábfürdős langyos vízben áztatom a lábam negyed órát, majd habkővel vagy fém sarokreszelővel (ezzel nagyon kell vigyázni, mert könnyen felsértheted a bőrt) leszedem a bőrt. Ezután megtörlöm a lábam és szarvasfaggyú krémmel (DM Balea, 400 forint) bekenem. Havonta ismétlem ezt a műveletet, nyáron kéthetente, mert a szandál miatt nagyon kiszárad a bőröm, és könnyen bereped.
ugyanez a problémám volt nekem is, nekem a sarokbalzsamot ajánlották (kb 600ft) és nekem nagyon jó! este be kell kenni és zoknit húzni. reggelre már érezhetően puhább lesz. én este áztattam, majd sarokreszelő, végül sarokbalzsam+zokni. nagyon szépen helyre jött, pedig már annyira be volt repedve hogy már ráállni sem tudtam úgy fájt.
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!