Elyn's lab olajos arclemosója megéri az árát?
Szerintem se nem híres márka, se nem drága a műfajban, ennél kb. csak többért találsz a piacon ilyesmit.
Emiatt igazából kipróbálni érdemes, nem buksz annyit, mint egy drágább termékkel és beszerezni is egyszerű.
Személy szerint én nem szerettem, kifejezetten büdös, folyik mindenfele... maradok a balzsamoknál.
Arra is van már olcsó alternatíva a clinique helyett, a geek&gorgeous. Nekem jobban bejött, persze nálad lehet pont nem válik be ettől. Viszont ezt a dm-ben sajnos még nem láttam, csak a honlapról rendelhető.
Ár érték arányban jó. Nekem a puritoéra hasonlít csak hígabb.
A pumpáját viszont nem szeretem. Át is toltottem másba.
Ettől olcsóbban nem fogsz találni, max ha alkalom adtán kimesz Bécsbe és a bipaban van kb 1000 Ft-ért olajos lemosó, ami szintén hasonló az elyn's lab-oshoz.
Egy próbát megér. Max ha nem jön be, akkor meg kipróbálod a balzsam lemosót és eldontod, hogy melyik a jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!