Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerinted jól néz ki az...

Szerinted jól néz ki az extrém színű (kék, zöld, rózsaszín vagy lila) haj? Te kipróbálnád?

Figyelt kérdés

2023. szept. 9. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki, nekem már volt vöröses, kék, rózsaszín.
2023. szept. 10. 12:43
 12/22 Metionin ***** válasza:
95%
Igen, ha igényesen van megcsinálva és karban tartva. Nekem hosszú évek óta sötétkék.
2023. szept. 10. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rendszeresen vannak extrém színek a hajamban. Nekem tetszik általában másoknak is, bár egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol :)
2023. szept. 10. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A lilát régóta fontolgatom (csak azért nem vállalom be, mert iszonyatosan tönkretenné az amúgy is gyenge hajamat az ehhez szükséges többlépéses szőkítés), bár legújabb fixa ideám a tökéletesen megvalósíthatatlan metálfényű zöldesfekete. Ha a madaraknak és a bogaraknak lehet, akkor nekünk, embereknek miért nem? Az sem érdekel, hogy milyen rosszul mutatna a rusnya sárgás-sápadt bőrömmel kombinálva.
2023. szept. 10. 18:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, hát mindegyiket kipróbálnám, sőt az se zavarna ha több szín lenne egyszerre a hajamban. Kéket, zöldet mindenképpen, hajkrétával mondjuk voltak ilyen hajaim meg rózsaszín, a lila nem állna jól.
2023. szept. 10. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nem. Régebben amíg underground volt addig tetszett azon az kevés emberen akiknek ment a stílusához. Mióta minden 3. csaj így szaladgált pár éve, azóta uncsi. Most meg már a divatból is kiment, de ahhoz még nem elég régen hogy megint alternak számítson.
2023. szept. 10. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Igen, és azonnal mennék fodrászhoz ha ingyen bekenne egy jó lilára :)
2023. szept. 11. 06:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok. Le lettem pontozva nullára. Akkor ezek szerint nem gáz 33 évesen elkezdeni kipróbálni extrémabb színt? (mert ha korábban is ilyen stílusban nyomtam volna, még oké..., de most elkezeni...nem vagyok én ehhez már túlkoros?)

Kicsit nem lenne olyan, mintha kapuzárási pánikom lenne?

2023. szept. 11. 15:03
 19/22 Metionin ***** válasza:
93%
18. Hol lennél már túlkoros? Sokan felnőttként tudnak ilyesmit kipróbálni, mert akkor már nem köt az idióta sulis házirend és van rá pénzed, na meg a szülők sem szólhatnak bele. Bár nekem 25-26 éves korom körül lett kék hajam, most 33 évesen sem érzem, hogy meg kéne válni tőle, mert öreg vagyok hozzá. Ha van rá lehetőséged és tetszik, fessed befelé, egyszer élsz :D (ui. nem pontoztam csak pont annyi éves vagyok, mint te és ez így kicsit szíven ütött :D)
2023. szept. 11. 17:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A volt fodrászom ötvenhez közelítve is a saját fején tesztelte azokat a tarka festékeket, amiket a vendégei nem mertek bevállalni, amitől rendszeresen úgy nézett ki, mint egy paradicsommadár. Tudod, mennyire érdekelte mások véleménye? Semennyire. Sosem késő elkezdeni. :)

2023. szept. 11. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!