Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Victoria secret legjobb...

Victoria secret legjobb testpermetek?

Figyelt kérdés
melyik testpermetek a legjobbak a markatol? a Bare Vanilla megvan, imadom. Ezenkivul szemeztem meg par fajtaval, de aki kiprobalt mar sok illatot a markatol legyszi segitsen hogy melyik pl a top 4 illat kozuluk. Koszi elore iiis
2023. szept. 6. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Bare Vanilla a legjobb illat szerintem. A többi, ami tetszett és elég népszerű:

- Love Addict - epres-mandulás illat

- Midnight Bloom - Ariana Grande Cloud klón

- Coconut Passion - vaníliás kókusz

- Love Spell és Pure Seduction (kevés különbséggel majdnem ugyanolyanok) - tinis, savanyú cukorkás, virágos illatúak

Viszont nem javaslom, hogy túl sok üveget vegyél belőle. Főleg, ha mást is használsz mellette. Nagyon gyorsan megromlik, nem lehet évekig őrizgetni, mert szavatosságuk csak 12 hónap. A 250 ml-es kiszerelés pedig duplán rengeteg.

Én hármat vásároltam meg, ebből csak egyet sikerült félig elhasználnom egy év alatt. A maradék lötty rám maradt, de tanultam az esetből.

2023. szept. 6. 11:10
 2/2 anonim válasza:
100%

1. Bare vanilla

2. Pure seduction

3. Rush

4 Coconut passion

2023. nov. 3. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!