Kopaszodás ellen mi az ami hatásos?
Semmi. Ha letezne csodaszer, mar tele lenne vele minden letezo ujsag, weboldal, es valamelyik gyogyszergyar mar gennyesre kereste volna magat.
A ferfias tipusu kopaszodasnak hormonalis okai vannak, genetikai alapu es semmifele gyogyszer, kence, pacsmag nem hasznal ellene. Lassitani lehet pl. az emlitett koffeintartalmu szerekkel, de amint abbahagyja a paciens a kezelest, azonnal ujrakezdodik a hajhullas.
Van hatásos módszer (nem is 1)!
Én is kopaszodtam. Alpecin koffeinsamponnal kezdtem, ami nem volt hatásos.
Aztán váltottam minoxidilre, ami szintén a vérkeringést javítja, csak éppen hatásos is. 4 hónap alatt visszanőtt a hajam.
Annyit tudni kell, hogy folyamatosan használni kell. Ha abbahagyod, akkor kihullik a visszanőtt haj.
Természetesen a teljesen elhalt hajhagymákat nem tudja feléleszteni, ezért jó ha a kezdeti stádiumban elkezded kenegetni a fejed vele.
A másik módszernél gyógyszert kell szedni. Valami f betűs. Körülményes beszerezni, illetve ennek már libidócsökkentő hatása is lehet.
Ezt szokták minoxidillel kombinálni. A 2 együtt elég ütős. Viszont ha választani kell, hogy vagy kopasz leszek, és cserébe dugok... vagy lesz hajam, cserébe nem áll fel a cerka, akkor egyértelmű a döntés.
Nincs a férfias kopaszodásnak jelenleg ellenszere. Akármennyi pénzt el lehet szórni kencékre, meg hajbeültetésre, de a vége a borotva lesz.
Ha nehezedre esik, ajánlom a "Baldcafe" youtube csatornát erő merítésnek, ahol egyenesen kivirúlnak a férfiak amikor megszabadulnak a maradék hajuktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!