A "műanyag rugós hajgumi" megtöri a hajat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a nagy plüss hajgumi nem töri meg, és ezt használom jelenleg is, de annyira nem vagyok oda érte. Régebben már elkövettem azt a hibát, hogy szoros copfban, egyszerű, pici hajgumi volt a hajamban többször is, és hát meg is törte rendesen...
De most váltani szeretnék erre a rugós hajgumira, remélem ez nem töri meg a hajam. Főleg fodrászoktól kérdezem; érdemes lenne ezt használnom (néha, mert amúgy ki van bontva a hajam, csak pl. evéshez, mozgáshoz kötöm össze) vagy maradjon a plüss hajgumi?
2023. aug. 29. 16:09
2/10 anonim válasza:
Ezzel nincs tapasztalatom, viszont a plüss is meg tudja törni ha szorosra kötöd.
3/10 anonim válasza:
Az invisiblobble (eredeti) nem töri meg.
Utánzatot láttam már kemény műanyagból (az eredeti puha), az lehet törné.
4/10 anonim válasza:
Nem töri meg, viszont nem is tart. De ez csak személyes tapasztalat.
5/10 anonim válasza:
4, ezzel vitatkoznék. Extradús hosszú, vastag szálú hajamat semmi se tartja olyan jól, mint az invisiblobble power hajgumija. Nem valami szép a hajban, de tart. Az olcsó utánzatok nem.
6/10 anonim válasza:
De miért kéne vitatkozni személyes tapasztalattal?🤷🏼♀️ azért írom mindent komment után, hogy szubjektív vélemény. Az én hajgumim is úgy néz ki, mint a képen látható, nincs márkája, a hajam pedig vékonyszálú, hosszú és egyenes, ezért néhány fejmozgatás után már kicsúszik :( nagyon megbántam a vásárlását
7/10 anonim válasza:
Mit jelent, hogy törik? A kezedben marad, mint szőkítés után?
8/10 A kérdező kommentje:
2023. aug. 30. 10:35
9/10 anonim válasza:
És ez konkrét törés? Nekem sima harapós csat (chip clip) is csinál ilyet, ha rossz szögben harapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!