Létezik házi praktika a bőrfehérítésre? Vagy talán lehet kapni krémet is?
Figyelt kérdés
Az arcom egy bizonyos részén sötétebb árnyalatú a bőr mint a többi felületen. Nem tudom miért van ez, de szeretném egy kicsit egységesebbé változtatni a felületet, mert így elég furcsa, nem tudom mitől van.2009. jan. 1. 17:26
2/6 anonim válasza:
Májfoltak hívják, és nem tudsz vele házilag mit kezdeni. Marad az alapozó.
3/6 anonim válasza:
Avonban, oriflameben van direkt májfoltra arckrém.
Sajnos mást tényleg nem tudsz mint elfedni.
Lehet drogériákban is vannak ilyen májfoltokra való készítmények, kérdezd meg vagy nézz szét. De fontos, hogy a bőrpírcsökkentő nem fog sokat érni, külön májfoltokra való kell.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. jan. 1. 23:49
5/6 anonim válasza:
oolong tea rendszeres fogyasztása a bőrfehérítő hatáson túl elősegíti a napi C vitamin szükséglet fedezését is.
6/6 anonim válasza:
Hát én azt javaslom hogy vegyél egy világosabb színű alapozót és csak azt a foltot kend be vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!