Olyan hajszinezo van a hajamban ami 8 mosás után ki kellene jonnie de mar meg mostam vagy 20x Itt az iskola es piros a hajam. irtok valamit h mivel szedjem ki?
Semmivel nem tudod kiszedni, ha elkezded otthoni cuccokkal kezelni, nemcsak piros, de még foltos is lesz, illetve szétég a hajad.
A legokosabb lenne eredeti hajszínre befesteni, akkor nem feltünö és utána sem lesz problémás, ha tovább nö.
NE, a savak roncsolják a hajszálakat. Meg a lúgok (szódabikarbóna) is!
Esetleg fodrász meg tudná csinálni, de házi szerek esetében benne van az, hogy utána tövig le kell vágni
Ehhez kell egy fodrászkellékes, de ki kell ütni tonerrel, elmondom hogy működik a színtan.
A piros komplimenter színe a zöld.
Egy egyhített zöld színező kellene, balzsammal felhinítva. Én 1 rész színező 4 rész balzsammal kezdeném.
6, de hidd el, óvatosan lehet ezt kevésbé rezessé tenni. Sokkal inkább v
bíznék ebben, mint rákenni egy tartós barna festéket, ami ki tudja milyen reakciót csinál.
Abból, hogy az a piros színező nem akar kimenni a hajából, látható, hogy a haja porózus, azaz sokkal erősebben magába szívja a pigmenteket.
Ha erre rátesz egy barnát, abból egy sötétebb mahagóni lesz, nem természetes barna.
Ahogy a sárgás tónusokat is ki lehet ütni lila tonerrel, a pirosat is, egy enyhe zölddel. Lépésenként, mert a porózus haj magában szívja ezt is, és simán átmegy zöldbe ha túl telített az oldat.
Én most vagyok 33, lassan húsz éve festem a hajamat otthon, színezőkkel, különböző élénk színekkel. Hidd el, csináltam már ilyet, többet is mint egy átlagos fodrász, aki max természetes színeket fest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!