đïžđïž SZOLĂRIUM ! Ezekröl a Csövekröl mi a vĂ©lemĂ©nyetek?
Figyelt kérdés
Sexy cacao tovabbfejlesztett valtozata! 2 csofajta van össze mixelve!
Ibronzer alfa a 75 illetve ibronzer omega r145
Ahova mennĂ©k ezek vannak! Ja, Ă©s szombaton, azaz 3napja volt csĆcsere!
Mi a velemenyetek rola? Olvastam,2,4bortipusnak ajanlott en azthiszem 2,3lehetek .
Jartatok e mar ilyen szoliban ahol ezek voltak? Mennyire illetve mivel masabbak a regi sexy cacaotol ? En amiben voltam parszor 5percet abban az volt es az kicsit fogott. Nem egtem le se semmi csak enyhen latszodik. Most kiprobalnam ezt de kivancsi vagyok masok mit gondolnak rola.
Ui.,koszi a szemelyzettol is megfogom kerdezni. Tuti lesz ilyen komment.
2023. aug. 22. 14:11
1/2 anonim vĂĄlasza:
Ugyan olyan bĆrrĂĄkot đ” okoz, mint többi mĂĄrka.
2/2 anonim vĂĄlasza:
A mostani EU-s csövek mind vackok, 40 percre simĂĄn be kell fekĂŒdni, hogy Ă©rjenek valamit. Sokkal melegebbek is a gyengĂtett sugĂĄrzĂĄs fejĂ©ben, valamit "kezdeni kell" a bevitt villamos energiĂĄval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!