Bioderma, La roche posay vagy esetleg más termékeket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Tudom, már többször volt kérdés de hátha az évek alatt még több tapasztalat született érdemben, vagy esetleg más márkát dobtak a piacra, amit érdemes lehet kipróbálni.2023. aug. 12. 08:56
1/2 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, milyen problémára. Én szeretem a LA-roche-t, de érdemes megnézni, lehet hogy hasonló termékből van más márkának is olcsóbban vagy jobban.
La Roche-tól én az ajakápolójukat szeretem, a Cicaplast gélt, meg a lipikar lemosójuk verhetetlen.
2/2 anonim válasza:
La roche posaynak én a krémjeit nagyon szeretem. A cicaplastot és a toleriane sensitive krémet. Ezeknek nagyon jó az INCI-jük.
A másik hasonló márka, amit szeretek, az a CeraVe. A minden mentes testápolót és a hidratáló arclemosót használom tőlük. Ilyen kíméletes arclemosót még sohasem használtam. Nagyon érzékeny az arcbőröm, és általában kipirosodik, de ettől nem, sőt, nyugtatja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!