Milyen frizurátok van kevés, vékony szálú hajból?
Figyelt kérdés
Életkorral együtt.2023. aug. 10. 17:22
1/7 anonim válasza:
Le szoktam tolni 3 mm-esre. 25/L
2/7 anonim válasza:
1. vagyok: Köszönöm az üzenetet, de privátban nem válaszolok. Ez kb. a legjobb, amit ki lehet hozni a hajamból, és szerencsére jól is áll nekem.
3/7 anonim válasza:
Köszönöm hogy válaszoltál. Amikor letoltad elsőnek többiek mit reagáltak rá? Egyszer szerintem próbáld ki és menj tovább még rövidebbre.
4/7 anonim válasza:
Nagyot nézett persze, akit nem készítettem fel rá előtte, de mindenki azt mondta, hogy jobban áll nekem így. Mondjuk amikor összefogtam a hajam és a fejemre lapult, azzal is kb. ugyanúgy néztem ki, mint a mostani frizurával :D Ennél rövidebbet nem tudnék elképzelni magamon, a teljesen kopasz nem az én stílusom.
5/7 anonim válasza:
Pedig egyszer próbáld ki a géppel kopaszra mert az 0.5mm-re nyírja le és a mostani 3mm szinte nincs is különbség. Meg arról a kicsiről 3-4 nap alatt meg is nő akkorára amire szoktad nyírni. :)
6/7 anonim válasza:
De miért próbálnám ki, ha az nem tetszik nekem? Neked miért lenne az jó? Ez most még pont ad valami keretet az arcomnak, fejemnek... teljesen golyófejjel furán érezném magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!