Nagyon karikás szem ellen mit lehet tenni?
Nagyon karikásak a szemeim, pedig fiatal vagyok, teljesen el vagyok keseredve, ha kialszom magam, akkor is karikás, de ha fáradt vagyok, akkor meg úgy nézek ki, mint aki meg van betegedve... sötét lila mindkét szemem alatt, korrektor sem fedi el. Nincs egészségügyi problémám, szerintem genetikai.
Mit csináljak? Mert ez gondolom az évek múlásával csak rosszabb lesz, ahogy vékonyodik a bőr (már most is az nekem egyébként). Van erre valamilyen krém vagy szérum? Vagy műtét?
Nekem is nagyon karikas a szemem kb gyerekkorom ota viszont en nagyon vonzonak meg szepnek tartom a szem alatti karikaimat. Beepitem a sminkembe is hogy karikas szemem van :D szerintem ez egy cuki es vonzo feature tud lenni.
Egyebkent sminkkel ugy szoktam eltuntetni pl cosplayhez hogy egy kontrasztos szint az en esetemben sargat rakok ala es utana nagy adag korrektort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!