Mennyi időbe telik megnöveszteni a vállig leérő hajat?
Sima normás hajam volt, de most elkezdtem növeszteni, nem vagyok a türelmesebb fajta, szóval azért jobb lenne tudni, hogy kb mennyi idő lehet. Most már nőtt annyit, hogy elől lévő hajtincs lassan a szemembe lóg.
Köszi, ha tudtok valamelyest segíteni!
Meg türelmes is leszek azért, végig csinálom, akármennyi idő is.
Vállig akarod megnoveszteni?
Full rovidrol nekem olyan másfél 2 év volt, de nekem vekonyszalu a hajam, így sűrűn kellett vagni belőle.
Nekem nem volt teljesen rövid, olyan fülig érő, fél év múlva már váll alá ért.
Januárban a derékig érőt vágattam el vállig, már majdnem derékig ér megint.
Ha lassan a szemedbe lóg, akkor olyan 1 év 3 hónap, max. másfél év.
Ha nem akarod, hogy csúnya legyen növesztés közben, akkor kb. 3 havonta menj el fodrászhoz, és vágasd egyenesre az alját!
Köszi szépen a válaszokat!
A fülemre már rá ér rendesen.
#1 igen vállig mindenképpen megakarom növeszteni, hogy lejjebb is megy majd később, azt meglátom.
#4 köszönöm szépen, reméltem, hogy gyorsabb lesz, de akkor ez türelem játék lesz. :)
Egyébként még egy infó, ebben is segítsetek kérlek, ha tudtok. A hajam göndör, tehát szépen göndörödik mindenhol. Mire figyeljetek oda pluszban? Ha kell persze.
Hidratalva legyen, ne vidd túlzásba a vasalast, a száritást, ne menj ki vizes hajjal a lakásból, max nyáron.
Ha vasalod vagy valami hővédővel fujd/kend be.
Hajvégápoló olaj is ajánlott lesz, mosás után ha megszáradt kend be a hajad végét.
Sampon és balzsam is fontos, viszont nem kell a fizetésed a drogériákban hagyni, egy sima DM vagy rossmann saját márkás samponja is tökéletes.
Legjobban a fodrász kellékes boltokban jársz, ott a nagy kiszerelés olcsóbb.
Ki kell tapasztalni neked személy szerint melyik sampon és hajápoló jön be, mert lehet ami nekem bevált, neked nem fog.
3: Nem kamuzok. Nem mértem, konkrétan hány centi. De gyorsan nő nagyon. Erős, sűrű. Egyszer se kellett azóta vágni belőle.
Egyébként kb. 20-25 centit nőtt azóta, az nagyon nem 5 centi havonta. És év végére tuti megint leér majd derékig. Kb., mert mondom, nem méregetem centivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!