Csak én nekem nem jönnek be a rövid hajú nők ?
Figyelt kérdés
Mármint szerintem nem néz ki egy nőnek a rövid haj én magamnak nem tudnék elképzelni rövid hajú nőt mert nekem nem tetszenek ugye nem csak én vagyok így2023. aug. 7. 19:34
11/18 anonim válasza:
Nőként számomra sem esztétikus egy kopasz férfi.
Sőt, magamban mindig mosolygok, ha ilyet látok.
12/18 anonim válasza:
#11 A hosszú/rövid haj döntés kérdése, a TERMÉSZETES kopaszság nem.
13/18 anonim válasza:
A rövid haj sem feltétlen. Csomó nőnek hullik a haja a kor/betegség/szoptatás/hormonok miatt. Es ezért vágatják rövidre.
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a rövid hajú nők, a kopaszra nyírt nőket is imádom. De tisztában vagyok vele, hogy ezzel nem tartozom a többséghez.
15/18 anonim válasza:
A legtöbb nőnek egyáltalán nem áll jól a rövid, férfias haj. Bárki bármit mondd. Most fix ki lesztek páran, hogy férfias haj, de na… 5 cmes hajra ne mondjam már, hogy rövid női haj
16/18 anonim válasza:
Igen,csak neked jönnek be!
A derèkig erő haj szexi!
17/18 anonim válasza:
#16. Azt irta h nem jonnek be neki… 💀
18/18 anonim válasza:
Nekem sem jön be a férfiak többségének sem. Édesanyámnak is mindig rövid haja volt, azt mondta ő sose szerette a hosszú, hosszabb hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!