Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki szerint hercegnős, elegáns...

Ki szerint hercegnős, elegáns a fehér bőr? : )

Figyelt kérdés

( Nem szeretnék fikázó kommenteket, hogy 'de igenis a barna bőr a szebb..' Tisztázzuk, hogy mindkét bőr szép, bizonyos mértékig. Itt most nem arról van szó, hogy melyik a legszebb. )

Csak a véleményetekre vagyok a kíváncsi a fehér bőrrel kapcsolatban. Főleg azért kérdezem, mert annyira divat lett a szolárium.

2010. okt. 15. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon fehér vagyok, és ha kimegyek napozni, én is leégek, de utána bebarnulok. Csak az a baj hogy alig :/ Pedig nekem jobban tetszik a barna bőr, méghozzá azért szeretnék én is barnább bőrt, mint ahogy az 1. válaszoló is leírta: nagyon karikásak a szemeim, és nem valami szép így az összhatás.. Meg igaz, hogy jobban látszanak a bőrhibák, amiből nekem sajnos van egy pár :/ (oké barna bőrön is látszódik, de nem annyira). Meg szerintem szexi a barnább bőr.

az ennyire barna már nem tetszik: [link]

de az ilyen az igen, és én is szeretnék ilyen barna lenni: [link]

2010. okt. 15. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocsi, nem is az 1. válaszoló írta a karikás szemeket, na mindegy, értitek :D

előző voltam

2010. okt. 15. 14:29
 13/19 anonim válasza:
100%
Szerintem is nagyon szép!Nekem is az van és nem igazán van problémám vele és különlegessé tesz.Pl.: mind 2 barátnőm kb 5 árnyalattal barnább mint én így kitűnök:) Csak egy baj van vele a kezeimen a csúklómnál természetellenesen kilátszik a kék és/vagy zöldnek tűnő ereim és én ezt nem sztem benne.
2010. okt. 15. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért fehér és fehér között is van kbség. Sajnos nekem nem az alabástromfehér/porcelánfehér hercegnős-Nicole Kidman-es fehér jutott, hanem a sápatagfehér sárgás beütéssel (ergo tök egészségesen is úgy nézek ki, mint aki éppen alig él, és négy napja nem aludt semmit... csak nyáron, amikor barnulok, van nagyjából egészséges színem). Az én bőrszínemet nem szeretem, de a porcelánfehér bőr sztem gyönyörű (főleg azokon a lányokon szeretem, akiknek mellé természetes világosvörös hajuk van).

21/l

2010. okt. 15. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem:) Nekem elég fehér bőröm van, vigyázok is nyáron, hogy ne menjek sokat napra, mert nagyon utálok lebarnulni. A fehér bőr ma már különleges, mert ritka, a barna átlagos, tucat - és egyébként sem tetszett soha sem.

Azokat irigylem akiknek még szeplőik is vannak a hófehér bőrhöz, én nagyon aranyosnak és csinosnak tartom, nekem sajnos nincs :D

2010. okt. 15. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem tejfehér bőröm, természetes fekete hajam van és kicsit szeplős az orrom. nme kifejezetten szeretem, egy vagyonom megy el szőrtelenítésre...
2010. okt. 15. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Én is kreol bőrrel születtem sajna, vagyis a fehér és a kreol közti árnyalattal. Bleh. Mindent megadnék a fehér bőrért, annyira gyönyörű *_*
2010. okt. 15. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem "jo" borom van...ritkan egek le, de hamar barnulok, szoval nem vagyok feher.teljesen megvagyok elegedve a barnas borommel, sosem jartam szolizni.

Lattam nagyon szep lanyokat akiknek hofeher boruk volt es nekik jol allt, de lattam olyanokat is akik betegnek neztek ki, melle meg jo sovanyak is voltak, ugyhogy az osszkep nem volt a legjobb:-s.

Szerintem minden bor szep ami egeszseges, a szine meg hat..kinek mi all jol.:)

2010. okt. 16. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Szép a hófehér bőr, ha az illetőnek vékony, feszes a teste és szép tiszta a bőre!

Én is fehér vagyok, de nem az a hófehér, sőt alapozó nélkül karikásak a szemeim, lilás kékes a bőröm...brrrrrr

2010. okt. 16. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!