Palette Deluxe 7-77 intenzív ragyogó réz intenzív krémhajfesték (562) - Piros színeredmény?
Sziasztok! :)
Érdeklődni szeretnék, ki próbálta már ki a kérdésben említett hajfestéket. Én természetes sötétszőke hajra festettem, így elsőre még nem aggódtam amiatt, hogy a hajam sötét bordó-piros színű lett némi rózsaszínes-citromsárgás fénnyel, mert gondoltam, hogy a sötét hajon az első festés még nem hozza a várt színeredményt. 3 hét alatt aztán kikopott annyira, hogy már közel volt az igazi természetes vöröshöz, ám most az újrafestés után megint sötét piros-bordó lett. Nagyon szeretnék természetes vörös színű hajat, olyat például, mint ami Sadie Sink-nek is van, és csalódott vagyok, mert a festék dobozán pontosan ilyen színű is, nekem mégis piros lett a hajam. Valamit rosszul csinálok? Esetleg több rétegnek kell felkerülnie, mire elérem a dobozon lévő színt? Vagy felejtsem el ezt a festéket, keressek mást? Ha igen, tudnátok ajánlani?
Szia!
egy gyengébb szőkítés kell először, hogy világosabb alapra kerüljön fel a festék. Rákerestem az említett személyre, neki inkább rézvörös haja van.
Tehát festés előtt egy gyenge szőkítővel menj át rajta, utána kenj rá egy rézvörös festéket.
Hát akkor tudok biztosat mondani ha küldesz képet a hajadrol.
Ugyanis nyilván szőke nem lesz a vorosbol de annyira szerintem meg tudja szívni, hogy a rézvörös már befogja. Küldj képet a hajadrol és megmondom pontosan, akar privátban is küldheted, az arcod nyugodtan takard ki.
Ez az egyik különbség a tudatosság és a trendek között. Tudatosság esetén tudod mi áll jól, szükséged van-e rá, színtípus tesztet csinálsz. Nem véletlen, hogy nem lesz szép az eredmény. Egyszerűen kidobja a szervezet azt, ami nem neki való, és túl nagy módosítás.
Egy fodrász
Hát ha te fodrász vagy akkor én agysebész.
Nem azért dobja le a haja a színt, mert nem áll jól, hanem mert idővel kopnak a festékek, főleg a vörös és a divatszínek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!