Károsak az ilyen hajcsavarók?
Figyelt kérdés
Egyenes hajam van, a végébe szeretnék egy kis hullámot vinni hő nélkül. Az ilyen “öntapadós” hajcsavarók károsítják a hajszálakat?
2023. aug. 5. 14:31
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyire káros, de ez a csavaró használhatatlan.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyszer egy ilyen beleragadt a hajamba. Inkább fond be laza fonatokba még vizesen, és aludj így.
Vagy a fejed tetejére csapd föl kontyba.
3/5 anonim válasza:
Nekem az alumínium hajcsavarókkal jobbak a tapasztalataim, meg azt is lehet mindenféle méretben kapni. Annyi, hogy nem öntapadós, de egy csattal stabilan oda lehet csatolni.
Nekem az ilyen öntapadósok nagyon nem váltak be, de lehet én vagyok a nagyon béna.
4/5 anonim válasza:
Én is a vizes fonásra szavazok, sokkal egyszerűbb mint ezek a csavarók, amik mellesleg baromira kényelmetlenek is ha egész éjjel a hajadban vannak.
5/5 anonim válasza:
Használható, de meg kell tanulni használni. Nem teljesen úgy, mint a sima hajcsavarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!