Tartósan sima lábak?
Lányok nektek meddig marad sima a lábatok? Nekem sajnos erős fekete szőrzetem van, és gyanta is max egy hétig működik, utána már nő is vissza és az a legrosszabb időszak, mikor fekete pöttyös a lábam mielőtt kibújna a szőr, és érdes... :( És hetekig így kell lennem, mielőtt újra gyanta. Próbáltam lézerest is, az sem vált be.... 2-3 nap és újra nő mintha csak borotválnám... Borzasztó.
Most elutazunk majd, hogy legyen szép a lábam, mire elérünk a nyaraláshoz tiszta borosta leszek ha most leszedem...
Ugyanebben a cipőben járok én is, nem találtam meg sajnos megoldást. Én ezek ellenére borotvalom mivel nem tudok várni a gyantara, barátom van. Borzasztó erős a szorom, egy napig jó utána újra. De télen változtatni akarok.(nyáron ugye nem fogom megvárni hogy hosszúra nojjon)
Tehát engem is érdekelne megoldás.
Esetleg epilátor? Tartósabb, mint a borotva, és nem kell megvárni, hogy megnőjenek a szálak, mert már az egészen piciket is kiszedik bizonyos típusok.
(Az én bőröm nem bírja, kipattog, kipirosodik tőle, ezért én borotválni szoktam, mert a gyantát sem szeretem. Hamarosan megpróbálkozom az IPL-lel, nemrég vettem egy Braunt.)
A gyanta a legjobb.
Ietve az ipl, foleg eros szornel sokat segit hogy ritkasabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!