Mit csináljak a hajam áll? Hajlakk helyett van más?
Milyen környezeti viszonyok között kényszerülsz élni? (Itt nemcsak a lakás rendezettségére gondolok általában.)
A lakóhelyed tágabb területének - közterületi, azaz utcai résznél - mennyire szennyezett a levegő koncentrátuma?
Tudsz megfelelő mennyiségű és minőségű vitamint juttatni a szervezetedbe? Nem dolgozol/érintkezel közvetlenül rákkeltő (kémiai) vegyszerekkel?
hajhálót esetleg nem használhatsz? v nem tudom hogy hívják pontosan ,van ez a védősapka amit műtétnél meg élelmiszeriparban is gyakran hordanak szerintem az megoldaná ezt a problémát.
esetleg ami még eszembe jutott az a hair putty, én a nagyon szálló meg kilógó meg random hajszálakat azzal szoktam lesimítani, az kicsit egy ilyen agyagos állagú vmi, és kicsit nehezen, de ki is lehet fésülni. én 2 naponta mosok hajat és ha hair puttyt használok akkor is, tehát nem csak kimosni lehet a hajból. elvileg a haj kiszáradását is gátolja tehát táplálja is minimálisan, de ez lehet csak vmi ferdítés v reklámszöveg, nekem bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!