Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki milyen hamvasitót tud...

Ki milyen hamvasitót tud ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretném kiszőkíteni a hajam, de nem tudom milyen hamvasito sampon vagy tonert stb kene használjak…

2023. júl. 28. 17:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg szürke hajfestek működhet?
2023. júl. 28. 17:03
 2/4 anonim válasza:
Szőkíteni csak úgy tudod, ha előtte leszivatod a színt(már ha barna, vagy sötét hajad van). Ha már alapból szőke a hajad akkor én nagyon ajánlom a Fanola termékcsaládot, nem drogériás, viszont ahhoz képest nagyon olcsó, nekem csodákat tett a hajammal:)
2023. júl. 28. 23:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom igen leszivatnam előtte úgy is jó?
2023. júl. 29. 07:44
 4/4 anonim válasza:
Nekem barna hajam van, balayaget akartam csináltatni belőle. A terv az volt, hogy leszívjuk, aztán árnyaljuk(befestjük) mivel ekkor még sárga szokott lenni a haj. Viszont nekem a leszívás után olyan szép természetes, napszítta hatása lett, hogy nem csináltunk vele semmi mást, azóta használom a Fanola hamvasítot, illetve az anti orange balzsamot és nekem nagyon szépen működik, 1 literes kiszerelésben van, és ilyen 2000-3000 forint körül mozognak szóval szerintem nagyon megéri:D
2023. júl. 29. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!