A lézeres szőretlenítés örökre eltünteti a szőrt vagy mondjuk 10 év múlva visszanő?
olyan létezik ami tartósabb mint a gyantázás de nem végleges hanem mondjuk 5-10 évre tünteti el? most 19 vagyok és a bajszom-szakállam szeretném valahogy eltüntetni mert már szúr ha borotválkozok... az elkövetkezendő 10-20 évben tuti nem szeretnék szakállat de utána ha már lehet szeretnék
folyton gyantágatni macerás, de azt se szeretem ha leborotválom és szúr meg dörzsölődik a borostám a párnán fekvés közben 1 nap után :(
Otthoni gépektől nagy csodát nem érdemes várni, de egész jól működnek.
A klinikakon használt gépekkel jobb eredményt lehet elerni.
Ipl-bol a photonjetet lezerbol az elyson prot szokták dicsérni.
#8 már majdnem 5 éve kezdtem el járni (ősszel), akkor hirdettek meg egy akciót. 24.900 Ft volt alkalmanként. Ahogy akkor körbenéztem a közeli szolgáltatóknál, ez reális árnak tűnt. Más kérdés, hogy később találtam egy másik szalont, ahol ennyi pénzért a teljes lábszáramat kezelik, méghozzá ugyanolyan hatékonysággal 😀
A 4. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!