Jó lehet nekem ez az arctisztító? Jó ötlet használni?
Mivel használok fényvédő krémet, így arra gondoltam , hogy ezzel jobb lenne este lemosni, jobban tisztít, mint a sima víz . (?)
Sminkelni csak ritkán szoktam amúgy.
Mit gondoltok?
A fényvédőt nem hogy egy, hanem 2 lemosóval lehet maradéktalanul eltávolítani, dupla arctisztítással. A lényege, hogy első lépésként egy olajos bázisú lemosót, vagy micellás vizet kell használni, második lépésben pedig egy vizes bázisút, amit te is írtál. Viszont az önmagában a fényvédőt nem fogja eltávolítani, hanem a maradékot, amit az első nem hozott le. A kettő együttesen tisztít maximálisan.
Szerintem első lemosónak nagyon jó a Garnier rózsaszín micellás vize. Én második lemosónak pedig a Cerave Hydrating Cleanser. Gazdaságosabb, mint amit te írtál, mert ebből a fél literes kerül kb. 5.000 ft-ba, ami vagy fél évig elegendő. Mind a kettő, amit írtam kíméletes a bőrrel, jók az összetevői. Amit te írtál, az is jó egyébként 2. lemosónak, csak szerintem drága.
Jó lehet, persze. De őszintén szólva szerintem pont arctisztítóból felesleges ilyen drágát venni mert nincs nagy minőségbeli külöbség.
Én ezt használom, teljesen jó. De biztos az is jó amit linkeltél, csak drága és egy arctisztító olyan nagy extrát azért nem tud tenni. Tisztít és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!