Göndörödik a hajam és nem tudom milyen sampont , olajat, palzsamot,hajformázót használjak? Ami jó a hajamra. Köszönöm 😇
Szia, én nem értek a témához, de valami cgm metódust szoktak emlegetni, keress rá
A szulfátmentes sampont szokták emlegetni, ez megmaradt, ha szeretnéd, ajánlhatok neked
De egyébként pinteresten és yt-on is csomó ilyen rutint mutatnak 1-2 percben, azokra is ránézhetnél
#5 a "göndör a hajam, mit használjak rá?" kérdésre miért lennének hasznosak szerinted ezek a válaszok??
(3-as voltam9
Mert a göndör haj elég tág fogalom és ha egyenesíteni akarja akkor mást ajánlok rá mint ha a göndörséget akarja hangsúlyozni.
De akkor bevetem a Jolly Jokert:
Hidratáló sampont és balzsamot, hajvégápolót, és egy könnyű hajban maradó ápolót.
Egyet tudok érteni az előttem szolokkal, nem derül ki mit szeretne, tippelni tudok hogy a gondorseget kiemelni, de nem mindegy hogy göndör vagy hullámos, marhára nem..
Nekem göndör hajam van, és sokan jönnek hogy “nekik is”, aztan van 2 hullám a hajukban konkrétan 🤦🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!