Ciki ha fiu vagyok és kozmetikushoz járok, akkor is ha csak lányok járnak ahoz a kozmetikushoz ahova én járok?
Dehogy ciki.
Lányoknak (fiúknak is :D) jobban tetszik egy olyan srác akinek szép, ápolt a bőre és nem pattanásos.
Fiúk is járnak kozmetikushoz. Persze gondolom több a lány, azért találkozol mindig lányokkal ott. De ez téged ne zavarjon, kit érdekel... Te legalább jól fogsz kinézni. Mindenki más meg elmehet a francba, azzal amit gondol. Ha valaki beléd akar kötni megteszi úgyis akármilyen indokkal... de a legtöbb embert nem érdekli, hogy te hova jársz.
Külföldön már külön szépségszalonok vannak férfiaknak. Pedikűrös is van külön nekik meg szolárium minden. Csak nálunk van ez h ennyire nincs semmi...
Nyugodtan elmehetsz kozmetikushoz, jól teszed. Nem ciki.
Egy okot nem tudok mondani, hogy miért lenne az.
Szia! Nem ciki! Nagyon örülök minden alaklommal amikor fital fiúk, férfiak olyan kérdést tesznek fel ami arról árulkodik, hogy ápoltak akarnak lenni, hogy törődnek a megjelenésükkel és nem csak a nőktől várják el ugyanezt.
Láttam pár kozmetikai szalont, egyet konkréten tudok a Margit kötúton a Széna tér közelében ahol ki van írva, hogy kozmetika férfiaknak is. Ezeken a helyeken kifejezetten várnak. De biztos vagyok benne, hogy máshol is örömmel fogadnak. És igaza van az előttem szólónak. remek hely az ismerkedésre is nem csak a kozmetikára. :))
Rákerestem... van egy rakás szalon ahol várják a férfiakat. :)
szerintem nem ép ellen kezőleg
sok pasinak kellene járnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!