Az amerikai fiúk/férfiak miért nem borotválják a hónaljszőrüket? Mindenhol azt látom, pl filmekben, hogy kész dzsungel van a hónaljukban. Mi lehet az oka?
Mindenki úgy 'viseli'a szőrzetét, ahogy akarja.
Én speciel csak nyáron borotválom le hetente a hónaljamat és a fanszőrömet, de télen hagyom megnőni.
Az osztálytársaim nagy része borotválja, de volt egy srác, aki sosem nyúlt hozzá, bundás volt a hónalja.
Szóval lehet, hogy a színész épp egy hónapja borotválta és azért szőrös, vagy simán nem foglalkozik vele. Magyarországon is nagyon sok férfinak szőrös a hónalja, elég egy strandon megnézni.
12 én pont az ellentetjét látom strandon
Szinte alig látni szőrös hónaljú férfit
Osztálytársaim 100%-a borotválta
13 Sokmindentől függhet a dolog. Én látom ilyen 13-16 éves srácoknál is, hogy szőrös a hónaljuk, de az ennél idősebbeknél is előfordul. Aztán egy-egy strand közössége nem lehet szignifikáns, hiszen az max párszáz ember.
Az osztálytársaimnál viszont nálam is a szőrtelen volt a preferáltabb.
Azért az amerikai filmekben se mindenkinek szőrös. Vannak pl tipikus karakterek akiknél szőrtelen, talán azért is mert jobban passzol hozzájuk. Kinézet, személyiség, önazonosság, stílus, sokfajta oka lehet. És ugyanez a szőrösre is igaz. Bár most hogy mondod, manapság tényleg mintha gyakoribb lenne az, akinek szőrös.
Szerintem jól van ez így. Meg aztán szerintem tud kifejezetten izgalmas sőt szexi is lenni a hónaljszőrzet! De ez főleg adott személytől és helyzettől is függ.
Most ahogy nézem a Szégyenteleneket a HBO Maxon, van, akinek az egyik évadban szőrös a mellkasa, hóanalja, a következő évadban meg látszik, hogy le lett borotválva. Szóval annyira nem releváns, hogy minden amerikainak szőrös.
Ha engem megnézel mondjuk novemberben, akkor jó szőrös a hónaljam, de most épp csak pár mm-es. Holnap meg leborotválom, akkor meg csupasz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!