Melyik fényvédőt érdemes vásárolni?
Eléggé pattanásos az arcom ezért szeretnék venni fényvédőt.
Van olyan ami jó arcra is, testre is vagy érdemes külön -külön venni?
La Roche Posay-t hallottam, hogy az elég jó.
Van akinek bevált vagy más jobban bevált?
Hol érdemes venni? Gyógyszertárban vagy online jobban megéri rendelni?
A fényvédő egy kényes temakor.
Ami testre van, az is jó arcra, de nehezebb, zsirosabb az állaga. Ami meg arcra van, az azért drága testre.
Próbálgatni kell, mert előfordulhat, hogy pont a fényvédő miatt leszel pattanásos.
Ráadásul azért nehéz lemosni is és erőteljesen javasolt a dupla lemosas.
Én mást használok arcra. Direkt arca valót. Van krém, stift. Nem olyan zsíros, mint a testre való. Beszívódik jobban.
La Roche Posay, Bioderma - én ezekben még nem csalódtam.
De gyógyszertárban is kérhetsz tanácsot.
Kérdező, fényvédőt nem a pattanások eltüntetése miatt kell használni, hanem elsősorban az egészség megóvása másodsorban a a pigmentfoltok és korai ráncosodás miatt.
Fényvédő mellett használj a bőrtípusodra és bőrproblémádra való ápolókat, amik segítenek a pattanásokban. De azt, hogy neked konkrétan melyik fog beválni, senki sem tudja ahogy előttem már leírták. Lehet az első lesz a befutó, de lehet csak az 5.
Fényvédő elég egyéni, nincs jó meg opció, azt használd, amelyiket biztosan minden nap felkensz magadra.
A fényvédőnek nem feladata eltüntetni a pattanásaidat, úgyhogy nyugodtan válaszd ki komfortérzet alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!