Mindenmentes sampon?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani normál hajra jó sampont?2023. júl. 5. 20:35
1/17 anonim válasza:
A mindenmentest vákuumnak hívják.
Mit tesz neked, hogy mindenmentes? Mi ne legyen benne?
3/17 A kérdező kommentje:
#1 van egy ilye fogalom, azt értem alatta
(De igazából egy erős tisztítószerektől és olyan dolgoktól mentes sampont keresek, amik zsírosítanak)
2023. júl. 5. 21:19
4/17 anonim válasza:
Nincs ilyen fogalom.
Felteszem te is csak a divatot követed, nem pedig tudatosan azt veszed, amire valóban szükséged van.
5/17 A kérdező kommentje:
#4 ha te mondod elhiszem
"Felteszem te is csak a divatot követed, nem pedig tudatosan azt veszed, amire valóban szükséged van."
Hogyne, divattal igazán képben vagyok, tényleg, véletlenül sem azért keresek ilyen sampont, mert mondjuk tapasztaltam a saját fejemen, hogy jobbak, nem, nyilván neked van igazad
2023. júl. 5. 22:55
6/17 anonim válasza:
Hát akkor vedd azt amit eddig, ha annyira jó volt.
7/17 A kérdező kommentje:
Azt mondtam jobbak, nem azt, hogy megtaláltam a tökéletest. Minek kommentelgetsz, ha csak kötekedés a cél??
2023. júl. 5. 23:07
8/17 anonim válasza:
Mert talán értek hozzá. Végülis ebben dolgozom.
9/17 anonim válasza:
Fekkai samponokra nézz rá amúgy.
Vagy Lee Stafford
10/17 A kérdező kommentje:
Tehát azért kell kötekedni, mert értesz a témához. Világos.
2023. júl. 5. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!