Felnőttnek gyerek tusfürdő? 23/L
Vettem egy Fa márkájú gyerek tusfürdőt magamnak, ugyanis a felnőtt baba, dove meg a hasonlók nagyon szárították a bőröm.
Nos a gyerek tusfürdő nagyon bevált, kellemes tapintású leszek tőle.
Hogy lehet ez ? Mibe másabb a gyerekeknek való?
A gyermekeknek érzékenyebb a bőrük emiatt a nekik való termékekben sokkal kevesebb ártalmas anyag van.
Például kisbabák bőre még annyival érzékenyebb mint a gyerekeké, hogy a nekik való termékek pláne bőrbarátok.
Egyébként szokták is javasolni, hogy ha valaki nem vehet meg nagyon drága, de jó összetevős márkáktól termékeket az használjon babáknak való változatot.
Abban más hogy kevesebb és gyengédebb felületaktív (=tisztító) összetevők vannak benne, nyilván mivel a babák bőre sokkal érzékenyebb. Így akinek szárazságra hajlamos a bőre annak valóban érdemes babafürdetőkkel próbálkozni, sokkal kevésbé szárít.
Amúgy szerintem az illatuk is jobb, én a legtöbb felnőtt tusfürdő illatától hányingert kapok 1-2 kivétellel
5!
Nem volt ilyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!