Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti mivel vágjátok le a...

Fiúk! Ti mivel vágjátok le a szórt odalent? Főleg a zacskónál nem lehetetlen küldetés ez? Próbáltam ollóval, villanyborotva hajvágójával, több sebből vérzek, eredmény semmi.

Figyelt kérdés
Pengéhez nyúlni nem merek ezek után, mivel a bőr ott ráncos, és nagyon érzékeny, vékony. Ötleteket várok. Van még hajvágó gép is, de ha a villanxborotva szakáll igazítója így kisebez, akkor az még jobban?

2023. jún. 29. 09:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Onebladdel a zacsit inkább nem veszélyeztetném.

Sima manuális borotvával nagyon könnyű leszedni teljesen. Majdnem 10 éve borotválom a herémet de kb egyszer sem vágtam meg

2023. jún. 29. 09:21
 12/22 A kérdező kommentje:
De a villanyborotva szakáll igazítója borzasztó csalódás. Tele lettem r tőle karmolásokkal. Pedig az arcomat még egyszer sem vágta meg, mert ott sima a bőr.
2023. jún. 29. 09:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Én a Philips Oneblade-et kifejezetten nem ajánlom! Főleg, ha nem látsz oda. Ugyanúgy jársz vele, mint a hajnyíróval. Ollóval meg nem is tudom, hogy gondoltad megnyírni magad, ha nem látod, hogy mit csinálsz... #5 voltam
2023. jún. 29. 09:27
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell sörhasat növeszteni. Ha meg ez kell, akkor annak lesznek következményei. 🤷‍♀️
2023. jún. 29. 09:28
 15/22 anonim ***** válasza:
8%

Disznópörzsölővel...

Vigyázni kell vele, visz mindent, egy kicsit büdös is, de hatékony!!🤣

2023. jún. 29. 09:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Hosszú szőrt eldobható egypengéssel kell kezdeni és kétpengéssel finomítani. Persze előtte beáztattni rá borotva hab,gél, vagy zselé természetesen.
2023. jún. 29. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Benzinmotoros Stihl sövénnyíróval
2023. jún. 29. 11:27
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Philips one blade, de fejjel a legkisebb méretben, nem a nullás résszel, utána borotva.
2023. jún. 29. 11:32
 19/22 anonim válasza:

A one bladeet nem ajánlom, én többször próbáltam azzal és megvágtam a zacsit, (még a külön erre fejlesztett fejjel is) lehet én voltam a béna de akkor sem ajánlom.

Ahogy előttem írták feszítsd meg a bőrt és óvatosan két pengés borotvával simán le fogod tudni szedni, amikor úgy szedem le sosem vágok bele

2023. jún. 29. 13:30
 20/22 anonim válasza:
Jobb minőségú 3-5 pengés eldobható borotvával.
2023. jún. 29. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!