Belilult a pattanás. Hogy mulasszam el gyorsan?
Figyelt kérdés
2szemem közt kijött egy nagy pattanás. 1hét után nem múlt el,csomó lett belöle,és tegnap kinyomtam,mára kicsit bedagadt,demár nincs ott csomó. Viszont belilutl.Aloeverával kenegetem. Mivel lehetne gyorsan eltüntetni? Kivirít az arcomból :(2010. okt. 12. 17:20
1/4 anonim válasza:
nekem ha csomo van, 1 ujjammal jo erosen megnyomom(ugy hogy majd beszarok) es reggelre mar el is tunik :)
2/4 anonim válasza:
hallottam a jégkockáról, hogy esetleg ha a nagyon gyulladt pattanást akarod eltüntetni, akkor zsepibe jégkocka, jól rányomod, és valamit használ, bár lilulásnál lehet, h csak a korrektor fog használni...meg az idő :)
3/4 anonim válasza:
Próbájmeg kis élesztőt rárakni hagyd rajta amig birod:)
4/4 A kérdező kommentje:
élesztö segit a liluláson?? Azért lilult be, mert véraláfutásos lett,mert nagyon erösen nyomkodtam :(
2010. okt. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!