14 vok es fiu. Kezd noni a bajuszom de meg eppen hogy fekete. Felek hogyha levagom akkor utanna olyan leszek mint egy majom mert meg jobban es vastagabban fog noni, de a haverjaim szivatnak de a lanyokat nem zavarja. Mit Tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 17:08
1/11 swedish válasza:
ez a "szakmunkásbajusz" :D és elég gáz szóval vágd le nyugodtan nem leszel majomember
2/11 anonim válasza:
És én azt hittem, hogy a srácok menőnek tartják, ha végre férfiasan borotválkozhatnak! Újabb mítosz dőlt meg.:(
:D
3/11 anonim válasza:
Nekem sose volt olyan szakmunkásbajuszom , már több, mint egy éve borotválkozok, tényleg rohadt nagy dolog.
Kiveszed apád borotváját és leborotválod. Nem lesz gáz.:D
15/f
4/11 anonim válasza:
Szőkítsd ki! Szőkítőport veszel,olyan 600-700 Ft körül van!És abba van hozzá való folyadék,összekevered,rákened,10 p alatt szőke azt cső....
5/11 anonim válasza:
Istenem...
Nem leszel majomember nyugodj meg és inkább vágd le mert gáz a szakmunkásbajusz:D
6/11 anonim válasza:
Úristen hallod nehogy kiszőkítsd!!!! Nem tudom miért írta előttem kettővel a válaszoló de úgy rohadt csúnya lesz:S ésfőleg ha rávilágít a nap.. :Sés így mégjobban cikizni fognak, szóval szerintem borotváld le
7/11 anonim válasza:
TE JÓ ÉG!
MI az, hogy szőkítse?
Befesteni szerinted bemeri, de leborotválni nem?
15/f
8/11 anonim válasza:
A szőkítést tényleg felejtsd el :) Ne félj a borotválástól, attól leszel férfias.. :D Na jó nem xD De ez a szakmunkás bajusz tényleg gáz :D
9/11 anonim válasza:
Ígyis úgyis "majom" leszel utána nemhogy örülnél annak h majd ha kell kitudod magad húzni kocsmában h már 17-18 elmúltál.
A haverjaidnak meg nyugodtan mondhatod h sz*pjátok ki a f*szom.
18/F
10/11 anonim válasza:
Én írtam a szőkítést és egy ismert kozmetikus ajánlotta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!