Fiúk/férfiak! Kinek milyen köröm tetszik? Műköröm, vagy természetes?
Mit preferálsz az alábbiak közül:
-műköröm (géllakk/porcelán)
-körömlakkozott köröm
-természetes köröm hosszúra megnövesztve, körömlakkozva
-természetes köröm higiénikusan levágva, lereszelve, lakk nélkül
-egyéb? (ezt fejtse ki, aki erre szavaz)
Ha konkrét szín/forma/díszítés/típus van, ami tetszik, ami bejön nőkön, azt is írd le :)
Kort, végzettséget is írjatok, érdekelne, kinek mi tetszik:) esetleg foglalkozást is írhat, aki akar :)
köszi!
Köszönöm!
Azért gondolkodtatott el a dolog, mert nem olyan rég hallottam valakitől egy megjegyzést (30+-os férfi), hogy szerinte, ha valakin nincs körömlakk, az igénytelen, az nem érdekli, ha smink nincs, de körömlakk legyen... ezen meglepődtem kicsit, gondoltam felmérem a véleményeket, mert jóideje a rövidre vágott körmökre szavazok higiéniai szempontból, előtte is inkább csak lakkoztam, de már azt se
Azért szerintem ne vedd reprezentatívnak az itteni véleményeket. Amire van kereslet, arra lesz kínálat is. Csak meg kell nézni, hány lánynak van műkörme. És abban is biztos vagyok, hogy nem vagy nem csak maguk miatt csinálják, nyilván szeretnének tetszeni a fasziknak.
Szerintem egyébként nagyon szexi ugyanúgy mint mondjuk egy magassarkú. De el tudom fogadni, azt is, hogy valaki a férfias stílusú nőket kedveli, hogy egy férfi jellegű kéz nyúljon hozzá, csak nem értem.
Amikor nem jó az összkép és full prostis az egész, akkor az persze nem gyere be. De ha a lány el tudja találni a határvonalat a sportos/kurvás, elegáns/kurvás, csinos/kurvás stílusok határán, akkor az brutál jól néz ki és szexi.
Nagyon sokat tud dobni a megjelenésen egy szép műköröm meg egy szép haj, dögös parfüm is, szerintem egy jó stílusú csaj még ha nem is tökéletes alakkal rendelkezik, akkor is vonzóbb, mint akinek ugyan nagyon jó az alakja, de fiús keze van, meg nem ad magára úgy.
30+ F
Kérdező,te miért pattogsz azon,hogy valakinek bejön a műköröm? Amúgy nekem tömzsi a kezem és rágtam is a körmöm, műkörömmel nyilván nem tudom rágni,és nőiesebb a kezem. Tehát ,,férfiasabb'' lenne alapból,gondolom így értette a fentebbi hozzászóló.
20L
Én Nőként írom,hogy szerintem baromság/időpazarlás ezzel foglalkoznod.Vágd le,reszeld le,ápold a körömágyat,kezeidet.A körömlakkozás,műköröm csak nyűg,addig néz ki jól,amíg friss(abból is csak a natúr színek,közepes hossz,ha már van,minden más gusztustalan)mondhatnám senkit nem érdekel,de inkább azt mondom,hogy még negatívum is egy szépen ápolt,természetes körömhöz képest normális emberek szemében.Inkább legyen szép,ápolt a hajad,hidratált a bőröd,fehér fogak,ez sokkal többet jelent esztétikailag(azt sem 2 pattanás fogja elrontani,csak a tonna alapozó).Inkább ezekre költs anyagilag is,mert a köröm pénzkidobás.Egyszerű,letisztult ruhák,amik jól állnak rajtad,és máris kifogástalan,ápolt lesz az összkép.Régen Én is foglalkoztam baromságokkal,mint lakkozás,mostmár nem is értem önmagam...
A férfiak nagy része a normális,elegánsabb megjelenésű nőket kedveli,maximum a 2 bites idiótáknál előny a karom,akik a mű dolgokra gerjednek,gondolom nem nekik akarsz tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!