Mit tegyek hogy ne kelljen minden nap szőrtelenítenem?
Amikor borotvaltam a labam nekem is ugyan ez volt. Naponta kellett. Probaltam a gyantat, több felet is, otthoni megoldas, - es kozmetikusnal is voltam. Nagyon fajt.
Vettem egy jo minösegü, viszonylag dragabb epilatort - (mar a 2.at) több, mint 5 eve epilatorozok. Az elsö par alkalom nagyon fajt. (honaj, es lab reszen hasznaltam )
De eleg volt 2 hetente 1x, vagy 1 heten 1x hasznalnom. Mostanra hozzaszoktam. Es a fajdalom is minimalis.
En azt javaslom neked, hagyd meg 3 hetig, ha ugyis hosszu nadragba jarsz nem problema. Es jelentkezz be egy kozmetikushoz. Max.5000 ft, attol függ melyik varosban laksz. Ne szegyeld, hogy hosszuszörös labbal mesz oda, neki ez termeszetes, ez a munkaja. Es utana probalkozz otthoni gyantaval, vagy szerezz be egy epilatort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!