Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító habról vélemény?
Az önbarnítós testápoló krémet nagyon szerettem, most készültem újra venni, de láttam hogy már hab állagú is van. Miben tud többet/mást a hab állagú a krémhez képest? Ugyanolyan egyenletesen eloszlatható, hamarabb beszívódik vagy mit tud?
Vagy miért volt szükség a habra, csak összezavartak vele.:D
A krémet nem próbáltam, a habot viszont igen. A sötétebb verziót vettem meg mert nem vagyok alapból sem hófehérke. Nálam már első használat után látszott az eredmény, második rétegnél pedig már azt mondhatom, hogy tökéletes. A lábfejen és a hajlatoknál kell jobban odafigyelni a felvitelnél, máshol lehetetlen foltosra kenni. A mennyiséget ki kell tapasztalnod mennyit vigyél fel, mert ha túl sok akkor nagyon lassan és nehezen szívódik fel.
Az arcomra is használtam, de ott ugye jobban kopik a sok mosástól és az arcápolóktól. Nekem nem okozott se pattanást, se semmi mást, de persze ez nem azt jelenti, hogy másnak sem fog.
6 alkalomra volt elég teljes testre, átlagos testalkatú vagyok (165 cm, 59 kg).
Szóval én összességében elégedett vagyok vele és mindenképpen újra veszem mert nagyon bevált. Ha esetleg képeken/videókon is érdekel az eredmény elküldhetem a videó linkjét amit készítettem róla. Hátha az jobban meggyőz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!