Hogyan tudnám megtanulni egyedül befonni a hajam?
Figyelt kérdés
Már elég régóta növesztem hajam,és azt reméltem, hogy ha kellően hosszú lesz, akkor majd magamtól is be tudom fonni. Most már majdnem derékig ér, és egyszerűen nem megy :S Valaki tudna nekem segíteni olyan oldalt találni, ahol ez lépésről, lépésre le van írva?2010. okt. 11. 17:49
1/6 anonim válasza:
Ne használj hozzá tükröt, mert a legtöbb ember úgy már nem tudja megcsinálni. De ha anélkül sem megy... Ha tudod a technikát, többet nem tehetsz. Én pl tükör előtt is be tom fonni, anyum egész életében nem volt képes sehogy, barátnőm se. :S Erre születni kell xD
2/6 anonim válasza:
én betudom fonni, pedig nem is gyakorltam.. :)
13/L
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor én nem erre születtem :D Mindenesetre valami megoldás csak van rá...
2010. okt. 11. 18:15
4/6 anonim válasza:
Gyakorlás. Úgy egyébkén tudod a fonás menetét, nem? Szétválasztod 3 részre, és a legalsót mindig középre teszed. Az elején nagyon ronda meg kócos lesz, de ha mondjuk mindennap megpróbálod, egy idő után megtanulod, hogy lesz szép.
Tapasztalat. :) Nyáron pont ez volt a problémám, úgyhogy minden este befontam a hajam, aztán mikor már normálisabb lett, akkor napközben is. Most már egész szépre meg tudom csinálni, ha akarom.
Ja, és próbáld meg egyszer vizes hajjal, úgy sokkal könnyebb.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok: én se tükör előtt fonom, szerintem az csak zavaró
6/6 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=-W4yJiBpcu8
Én ilyen videókon figyeltem meg a technikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!