Mit csináljak a Striákkal?
még csak 14 éves vagyok de a combom oldalán és a fenekemen (most kezd kijönni a melleimen is:S) piros csíkok jelentek meg. már egy ideje megvan , próbáltam már rá több krémet de nem segitett... Azt hittem csak terhes nőknél , vagy azoknál van akik hirtelen meghíztak de én egyik csoportba sem tartozom.
És a narancsbőrrel mit tudnék kezdeni?
nem értek hozzá, de nekem is hasonló problémám volt 13 évesen, és most a húgomnak is hasonló van, szerintem amikr kamaszodsz és kinőiesedsz akkor hízol mert megnő a feneked a melled és a combod, és ettől van. nekem halványultak sokat, de nem tűntek el.
amúgy nemcsak hirtelen hízástól lehet de fogyástól is.
a narancsbőrön meg az egészséges kaja és a víz segít és az se árt ha mozogsz valamit
és használj testápolót
Nekem is van, a combomon, a derekamon és a hasamon is elől. :( Igazából csak a hasamon levők zavarnak, mert azt egyből látom, ha beállok a tükör elé. Mondjuk nekem azért alakultak ki, mert hiztam. Bár akkor még a hasamon nem volt. Az csak azután jött, amikor az iskolaorvos azzal cseszegetett, hogy fogynom kell és menjek vissza kontrollra 3 hónap múlva. Szóval 3 hónap 15 kiló minusz (ami azóta rééég visszajött...) és egy csomó csik a hasamra. tényleg megérte. :((( Viszont nyáron szoktak halványodni, ha barnul a bőröm. De legszivesebben vennék egy új bőrt magamnak...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!