Hogyan tudom kezelni a hónalj izzadtságot?
Jön a nyár, a jó idő, nekem pedig kellemetlen, hogy már a legkisebb hőhatásra is izzad a hónaljam. Másokon semmi sincs ugyanott, én meg mintha edzésről jönnék.
Próbáltam már többféle dezodort is, de ezek nem váltak be soha.
Örülnék ha segítenének, megosztanátok néhány praktikákat ennek kezelésére.
Köszönöm!
Az izzadtság sós víz
Ha a folt zavary vegyél izzadtságelvezető anyagú ruhákat
Ha a szag zavar, akkor a rendszeres tisztálkodás és higiéniay valamint az egészséges étkezés megoldja a problémát
Ha az izzadási mennyiséghel van prpbléma akkor ha leadsz 10-20 kilót, az sokat segít
A ruha nagyon fontos, minél több műszál van benne, annál jobban izzadsz és annál rosszabb szagú. Nekem a Rexona Maximum Protection stift vált be + valamilyen dezodor spray. De így a kettőt együtt csakis akkor, ha egész napos programon vagyok (pl. kirándulás). Itthon ilyen erőset nem használok, főleg, hogy a házban nagyon kellemes hűvös van és szinte ki se lépek egy pillanatra se (home office).
1-es: a kérdező nem írta, hogy lenne rajta 10-20 kiló felesleg. Én is ugyanilyen izzadós vagyok 59 kilóval (165 centivel) szóval nincs összefüggésben.
Solutio Antisudorica. Teljesen megoldja a gondot.
1# pamut ruhákat hordok, 47 kg vagyok, minden nap fürdök, mégis nagyon izzadok nyáron. Fel kellene hagyni a hülye sztereotípiákkal.
Nekem a következő 3 vált be egyszerre
1.hónalj leborotválása szőrtelenítése
2.valami jobb stifttel izzadásgátlóval bekenni
3.emellé még dezodort is fújni rá
És ráadásnak jól szellőző ruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!